diumenge, 28 d’octubre del 2012

Cap de setmana de tardor




Sembla que la tardor convida a provisionar i guardar. Aquest cap de setmana ha estat especialment mogut en aquest sentit. Tota la família ha col.laborat a trencar nous i ametlles. Ja estem a punt per assecar les nous d´aquest any. Amb algunes ametlles he fet ametlles garrapinyades, i amb les nous també en faré algún pot.

També m´he entretingut a netejar carreretes que he collit abans no vingui el gel. La veritat és que els camps n´estaven plens. Una bona estona m´he passat per tallar les cues, i ja són a punt per assecar-se. El vent que fa està ajudant molt, jo crec que aviat seràn seques!

Fa uns dies vaig comprar una  màquina per treballar la pasta fresca. El primer dia vaig fer espaguetis integrals, i van sortir boníssims. Avui ha tocat el torn a la lasagna, i també fa molt bona pinta.















Al "jefe" li ha tocat fer uns prestatges per guardar botes d´hivern, que les tenia totes escampades. Un cop serà seca la pintura, només les hauré de colocar. Hem aprofitat un lloc alt que queda a sobre d´una porta, cada dia queden menys racons!



6 comentaris:

  1. Qué bé sona tot el que expliques... em fa una mica d'enveja i tot, mmmm... preparar l'hivern provisionar... sembla que parlem d'un temps passat i tot lo bo que suposa. El prestatge per les botes està super ben pensat.
    Petons,
    Marta

    ResponElimina
  2. Aquesta entrada em fa venir molta gana, la pasta es veu fantàstica, el bolets pels fricandos que bons i les garrapinyades... jo només había fet ametlles, però les nous deuen estar molt bones, ho probaré.
    Molt bona idea la dels prestatges, i en un raconet discret. Sou tot uns manetes.
    Que passis bona setmana!!!

    ResponElimina
  3. Veo que eres una verdadera "homebody" McK. y tu esposo igual. Los admiro mucho.
    Esos hongos me dieron unas ganas de echarles el diente. simplemente saltaditos unos segundos.
    Todo lo demas tambien muy tentador.
    Besos,
    Dolly

    ResponElimina
  4. Reina si que has treballat! per aqui les carreretes van escasses i ara ja tururut amb la gelada que ha fet. Nous garrapinyades? doncs ho haure de probar, apa ja tinc feina jaja
    Ptns

    ResponElimina
  5. Hola querida,

    Realmente tiene buena pinta la pasta, a mi me encantan!!!!! Me gustó la idea d la estantería para las botas, esta genial....
    Y gracias por el cariño,
    Besos,
    Lany

    ResponElimina
  6. Quina maravella poder fer-se la pasta a casa i ben bona! El raconet de les botes, que ben buscat! Mts petons!

    ResponElimina