dissabte, 4 de febrer del 2012

AFICIONS QUE REQUEREIXEN PACTE....








Avui, mentre netejava (avui toca) pensava: Qualsevol dia em faràn fora de casa perquè aviat no hi cabrem! Sóc fanàtica de les coses antigues. Perquè deu ser? Dec haver viscut en una altra època?
No llenço res, al contrari, ho recullo tot cap a casa. I es clar, això requereix un pacte amb la família. Potser quan seré gran tindré una Síndrome de Diògenes? Bé, que hi farem, de moment disfrutarem de les nostres aficions.

Tot allò antic m´encanta, sigui el què sigui. Fins i tot em vaig instal.lar en una casa de més de 500 anys, potser perquè s´hi respiren històries passades, potser per tenir un gran espai ple de racons i raconets, de pedres que sembla que vulguin dir-te coses.

La qüestió, és que guardar tantes coses vol dir feina, conservació i espai. I avui n´he airejat algunes per què no caiguin en l´oblit.

5 comentaris:

  1. Que preciosidades me encanta todo lo antiguo es maravilloso,nunca se pasa de moda.

    ResponElimina
  2. Em sembla que ens hi semblem força, m'encanten les coses antigues, tot ho guardo i fins i tot agafo coses de les escombreries(sobre tot cadires)per restaurar-les,je je un dia em faran fora de casa.
    Quines coses més maques que tens i queden molt bé sobre la calaixera!!

    ResponElimina
  3. Cuantas cosas bonitas muestras! y el cabinet de mas abajo, un verdadero tesoro.
    Besos,
    Dolly

    ResponElimina
  4. I, temes apart, són coses precioses !
    Tens un blog molt maco.
    Una abraçada ;O)

    ResponElimina
  5. Hola otra vez, me encanta todas las cosas antiguas!!!
    voy a seguir mirando tu blog.
    besos

    ResponElimina