dijous, 14 de juny del 2012

ENDREÇANT I ORGANITZANT (SEGONA PART)




Hola noies,


La segona part de la prestatgeria ja és a punt, i ja torna a ser plena. Aquests prestatges s´han fet amb taulons de fusta i escaires senzills de ferreteria, i tot pintat de blanc. Per aquí dalt, no tenim Carrefour, ni Mercadona, ni Aki,.... però tenim una serradora molt a prop i la fusta no és gaire cara. Així que aquestes prestatgeries han resultat bastant econòmiques, bé cal pensar que la mà d´obra ha treballat ràpid i amb molta dedicació ;-)).


El fet de tenir tans llibres potser és degut a que, tot i que no sóc vella, ja no sóc tan jove, i en la meva època d´estudiant i quan no tenia d´altres responsabilitats on acudir, NO HI HAVIA INTERNET (hagués estat molt bé, una passada), i els llibres eren una molt bona font d´informació i d´entreteniment. Ara, la cosa canvia, cualsevol cosa es pot trobar per internet, i això de viure al cul del món, amb internet ja és una altra cosa!!!











Viure en una casa de poble, té els seus avantatges i inconvenients. És veritat que tens molt espai , de totes maneres, quan més espai tens, més coses guardes i acostumes a ser el traster de tota la família (pares, germans, cunyats,...), però sí, tot hi té cabuda. Si discuteixes amb algú, tens espai vital suficient per no trobar-lo durant una bona estona..... El problema està quan toca fer neteja de tota la casa, doncs no acabes mai. Quan has acabat de dalt de tot, ja has de tornar a començar, i necessites una brigada sencera.


Per totes aquelles persones, que tot i que amb pena, han decidit que volen compartir els seus llibres o part dels seus llibres amb la resta de món, seguint la filosofia del Bookcrossing, poden anar la página seva de referència http://www.bookcrossing.com.


Per cert, aquesta setmana he acabat el llibre que li vaig regalar al meu marit per Sant Jordi, ... je, je,..., que m´ha agradat tant que només m´ha durat dos dies.







PD: A partir d´ara ja he conseguit trobar l´opció per respondre als vostres comentaris! Alguns de l´entrada anterior han estat contestats! M´HA COSTAT  EHH!!!!   :-O 



6 comentaris:

  1. Uau! us ha quedat un espai preciós i l'enveja de qualsevol bon lector! Felicitats.
    La vida de poble per mi té molts molts avantatges i molts pocs inconvenients de fet en té tant pocs que no me'n ve cap jaja.
    Sento molt contrariarte peró aquest nou sistema de respostes a mi personalment no m'agrada gens, t'obliga a tornar sempre a l'entrada anterior amb tot el que aixó suposa(sobretot temps). Està clar que és la meva opinió i com totes és molt subjectiva
    Ptonets guapa!

    ResponElimina
  2. ¡Que oredenadito se ve todo!ha quedado muy bien.
    bsos

    ResponElimina
  3. Que bonic que esta tot!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Us ha quedat una biblioteca fantàstica !!!
    Quina sort disposar de tant d'espai !

    El llibre és boníssim, ara estic amb "La casa Riverton" també de la Kate Morton i m'està agradant molt.

    Bon cap de setmana i un petonet !!!

    ResponElimina
  5. Hola que tal !!! et tinc de seguidora ha l'atre blog ara no el faig servir i la veritat es que t'avia perdut la pista aiss....
    M'agrada molt com us ha quedat tot, ja ens anirem veien.
    Bon cap de setmana
    petonets.

    ResponElimina
  6. qué cantidad de libros!!me encanta tu biblioteca

    ResponElimina