diumenge, 3 de juny del 2012

ORDENANT I ORGANITZANT

Aquest cap de setmana no hi ha hagut temps per a les labors. Com que ja hem acabat de fer el bany, ens hem buscat més feina. La qüestió és que teniem els llibres apilats, colocats en doble fila, descontrolats, i en uns prestatges que feien pena. Així que vam anar a comprar fustes, i hem fet  unes prestatgeries  noves collades a la paret. Ho hem pintat tot de blanc com la paret per unificar-ho una mica. Hem fet la primera fase, i aquesta propera setmana farem la següent. La qüestió és que n´hem arribat a acumular massa!
En els últims anys, utilitzem molt més la biblioteca pública, però tot i això hi ha llibres que són per llegir i rellegir. Per qüestions de feina també hi ha un munt d´arxivadors, llibres, llibretes,........!!!!!!!!!!









Malgrat tot, hem decidit que hi ha llibres que podem alliberar, i així ho hem fet. Ens hem apuntat al bookcrossing i n´hem alliberat uns quants. En això també hi han participat els nens i m´han ajudat a etiquetar i "muntar la paradeta", així que alguns dels nostres llibres ja poden començar a viatjar.








Val a dir que dissabte a la tarda i tot el diumenge ha estat plovent, així que no ens ha sabut greu de passar el cap de setmana a casa. Us destijo molt bona setmana!

18 comentaris:

  1. hola! gracias por pasar por mi blog!
    buena semana!

    ResponElimina
  2. Si que teniu una bona colecció de llibres, fantàstica la estanteria !!

    Bona setmana guapi !!

    ResponElimina
  3. Qué bonita y completa te ha quedado la libreria...Me encanta leer.Muy interesante lo del bookcrossing...
    Feliz semana.
    Un besito.

    ResponElimina
  4. Qué genial se ve la librería!!!, te quedaron preciosas las estanterías.....Un besote corazón

    ResponElimina
  5. Us ha quedat una llibreria fantàstica! Ja m'explicaràs com heu aconseguit alliberar llibres, jo m'ho proposo cada any i cada cop n'acumulo més, snif
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema, és que pots alliberar llibres, .... però també pots anar a la caça dels llibres que han alliberat d´altres.... creant més acumulació!!! Si és que això és un vici!!!

      Elimina
  6. Si que sou manetes, heu fet una prestatgeria molt xula.
    M'encanten els llibres, però ocupen tant espai, jo també estic fent una mica de criba, els porto al mercat d'ìntercanvi.
    Esperem veure la segona part ...

    ResponElimina
  7. Menuda librería que envidia.
    Hasta hoy no he podido incorporarte a mi lista de blogs que sigo, no había manera, espero que no desaparezca para poder seguirte. *_*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Laura, no te preocupes, de momento sigo por aquí. Un fuerte abrazo.

      Elimina
  8. De moment, a casa, tenim lloc, encara que se'ns acaba... L'any que ve toca llibreria nova i també ens hi posarem nosaltres {como en casi tot!}. Està bé aquest servei de 'book crossing', li diré a la meva mare perquè ella si que no té res de puesto, ja se l'ha acabat després d'anys i anys de lectura compulsiva, llegeix de mitja un llibre cada quinze dies, i no és broma. Ara està tirant només de biblioteca, potser l'interessa això que dius.
    Petons i feliz setmana ;O)
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de la teva mare és tipic, ens costa molt despendre´ns dels llibres, però m´he donat compte, que quan me n´he desprès d´algun: no ha passat res!!! Per sort la nostra memòria és limitada i selectiva!!
      Sempre es pot passar per Bookcrossing.com y veure si li agrada aquesta filosofia. El problema és que també es pot anar a la caça dels llibres que han alliberat d´altres (en comptes d´anar a la biblioteca), je, je...
      Una abraçada.

      Elimina
  9. la llibreria t'ha quedat fantastica. No sabia el tema del Bookcrossing. M?apunto, jo també tinc molts llibres.

    Gràcies i un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  10. Hola. Mi marido tiene una librería tan grande como la tuya, pero el no quiere desprenderse de ningún libro.
    besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Susana, esto nos passa a todos, nos cuesta desprendernos de los libros... yo lo estoy haciendo en cuentagotas, tengo que cambiar de filosofia, sino esto va a ser la jungla ;-))
      Un abrazo.

      Elimina
  11. HOLA AMIGA!! CUÁNTO TRABAJO HAS TENIDO. TE FELICITO POR EL RESULTADO. ESTUPENDO!!! BESITOS DESDE VENEZUELA. MARISELA:)

    ResponElimina
  12. Hola querida,

    Eso es algo q tenemos todos, es muy complicado se deshacer d las cosas, y con el paso del tiempo vemos la cantidad d cosas q acumulamos, t lo digo porque los meses anteriores fueran meses complicados donde he estado sacando un mogollón d cosas para hacer sitio en casa, mi marido tenía un estantería llena de cintas d VHS, cosa q no sé usa mas, pero ha estado unos 3 años o mas pensando en tirarlas o no, hasta q se convenció q el espacio es reducido y hay q hacer estas limpieza d vez en cuando....
    Besos,
    Lany

    ResponElimina
  13. HOLA AMIGA,
    QUE FANTÁSTICA LIBRERIA, ME ENCANTA. YO ADORO LOS LIBROS Y CREO QUE ME COSTARÍA MUCHO DESPRENDERME DE ELLOS.
    GRACIAS POR LA VISITA. UN ABRAZO.

    ResponElimina