diumenge, 2 de desembre del 2012

AL DESEMBRE...

Primers de desembre. Aquest any toca posar novetats pel què fa a la decoració de Nadal. Encara no he tret les coses que tinc guardades, però de moment anem fent ambient.... Tot això ja ho vaig anar posant entre setmana, doncs aquest cap de setmana he baixat a la gran urbe...






 A Creativa Barcelona he anat, i tot això he comprat.
 Quina ruina, i tot això abans de festes. Ja puc començar a embolicar els meus regals, ja no me´n tocaràn més! I em vaig quedar amb les ganes de més coses, però ho anirem raccionant.

Ara feia uns anys que no hi anava. De fet és el primer cop que vaig a l' Hospitalet, doncs abans es feia a Barcelona. Realment impressiona la quantitat de gent que mou! Em va encantar donar tombs i tombs i veure la quantitat de tallers que es fan, així com les últimes novetats.




Unes hores per Barcelona, però ja trobo a faltar el meu espai, i és que les cabres tiren cap a la muntanya!

El fred ha arribat. Toca treure i guardar els geranis per resguardar-los de les gelades. Això és un problema d'espai i es fa el què es pot.




I per no deixar de fer alguna cosa, un bufandó de llana Xisqueta que penso estrenar aquesta mateixa setmana. 




Molt bona setmana!

---------------------------------------------------------------------

12 comentaris:

  1. Esta todo muy bonito!!!
    Me encanta el árbol, es muy original y ademas es precioso.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. M`agrader molt el centre de Nadal, es molt creatiu.
    Ja veig que as anat a Creativa , deus estar plena de idees i amb tot lo que as comprat ja ten feina
    Els pinzes i els roders de fil son molt bonic. Bona semana.

    ResponElimina
  3. Oh potser estavem seguint-nos els passos per Creativa ;) Jo també hi era i saps on em vaig parar a la parada de boixets i patrons ;) M'agrada molt tota la decoració de Nadal que has posat. Mts ptns!

    ResponElimina
  4. Veo que ya tienes parte de tu decoración navideña, todo está precioso. Las cosas que compraste en Creativa son geniales y es que en estos sitios peligra la tarjeta de crédito!!! jejej...La bufanda te viene perfecta para este frío...Un besote guapa

    ResponElimina
  5. Muy lindo los detalles de Navidad,¡ que suerte el poder ir a Creativa de Barcelona!la bufanda te va a venir de miedo con el frio que está haciendo.
    un bsto.

    ResponElimina
  6. Jo també hi era a Creativa, quantes cosetes que has comprat!! Pobres plantes ja els hi aniria bé una bufanda com la que has fet, segur que és molt calenteta.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. ya veo que has encontrado algo que comprar jajajajaja, en cuanto al frio aqui hoy tambien hace, cuida esos geranios estan preciosos, un beso

    ResponElimina
  8. ho arribo a saber i quedem...
    jo no hi he anat pero perque tenia un finde una mica atapeït... i com que ho tinc bastant a la vora de casa realment es "pa'matarme" que no hi hagi anat mai :-O

    ResponElimina
  9. Hola Mckinley,
    Ya veo que has aprovechado bien el tiempo, caray! que de cosas bonitas has puesto ya en tú casa.
    La bufanda te va a venir de perlas con el frío que hace. Casi que deberías hacerle una a los geranios, que por cierto están preciosos.
    En cuanto a creativa me han dicho que estaba abarrotado de gente.
    Mejor así, a ver si ayudamos a espantar la crisis.
    Feliz semana!

    ResponElimina
  10. Aquest any Creativa a sigut una bogeria, molt bones compres i m'agrada molt les cosetes que has preparat per la decoració nadalenca.

    Petons

    ResponElimina
  11. Llàstima! d'haver sabut que venies, potser ens podíem haver trobat a creativa per conèixer-nos.
    Algunes de les cosetes que has comprat també formen part de les meves compres a la fira, jejeje.
    Petons

    ResponElimina
  12. A casa, ahir vam posar l'arbre i molta decoració de Nadal, però encara falta el pessebre... aquest finde segurament quedarà tot guarnit ! Quina sort que vas poder anar a Creativa, jo vaig estar a punt però el meu fill estava amb febre i finalment vaig haver de desistir. A veure l'any que ve, em moro de ganes d'anar-hi...
    Petons,
    Marta

    ResponElimina