dissabte, 19 de gener del 2013

SETMANA MOGUDA

-------------------------------------------------------------

 Aquesta setmana ha estat especialment moguda.

A l'hivern estic abonada al servei metereològic perquè la neu m'agrada si la puc veure des de casa, a la vora del foc, o  puc veure com corona les muntanyes.

El què no m'agrada és conduir amb neu. La carretera que accedeix al meu poble és estreta,  amb desnivell i amb molts revolts, en alguns dels quals no hi toca el sol en tot l'hivern. Al gel ja hi estic acostumada, però la neu em fa perdre el son. Conduir no és el què més m'agrada d'aquesta vida!

Així que quan es preveuen nevades, agafo el meu pijama i el raspall de dents i m'instal.lo  a Sort (al pis dels meus pares que és buit) , on  sé que la carretera nacional té un bon manteniment en cas de nevada, hi passen les màquines llevaneus, i el més important:  puc arribar a la feina!

Si em quedo al poble és possible que la màquina passi, però potser són les onze del matí o les dotze. Si intento pujar o baixar podria quedar-me al mig i  no deixar ni pujar ni baixar a ningú, així que... maleta i avall.

Un dia pots arribar tard a la feina, o no poder-hi anar, però massa dies...






Com que sempre plou sobre mullat, el 2013 el vaig començar amb reestructuracions. Per questions de disminució de l'activitat a l'empresa (diguem-ne CRISI) , se'm va reduir la jornada un 25 %  i vaig tenir la SORT de trobar una feina que completés aquesta pèrdua, així que encara més raons per cumplir i no faltar al treball!

Així que he estat desconectada  totalment d' internet durant uns dies. Ademés el  meu telèfon mòbil que és molt primitiu  no té  ni internet ni wasap, doncs vaig considerar que encara funcionava i que ja el canviaria quan toqués. Ni internet, ni facebook, ni pinterest,... i no passa res.

Però ha estat una setmana moguda! Tensió  per començar una feina nova i compaginant-t'ho tot amb una metereologia esvalotada.

Divendres les previsions apuntaven tranquilitat (jo ja havia tornat a casa) , la perturbació havia d'arribar dissabte, però el divendres em vaig llevar amb un paissatge nevat. Havia de travessar els Pirineus per anar a Puigcerdà  i això era impossible. Canvi d'agenda corrents, i dia d'estrés!







Avui dissabte, plou.  Però ja puc disfrutar de la tranquilitat del cap de setmana. Avui m'he posat al dia, i he passat pels vostres blogs, i perdoneu si n'he passat algún per alt, però he vist que no es pot acudir a tot arreu. Segurament, no podré passar pels vostres blogs tan sovint com m'agradaria :-(

Les labors estan igual com les vaig deixar. Els mitons de ganxet "tunecino" ja els falta poc, però el jersey...

I ara vaig a pel KTV SAMPLER BIENVENIDO 2013, al qual em vaig comprometre  i espero que no quedi com un repte incomplert.




Sort n'he tingut del "jefe" que aquesta setmana s'ha fet càrreg de tot el demés: els nens, la casa, ....

BON CAP DE SETMANA!

-------------------------------------------------------------

10 comentaris:

  1. Te deseo todo lo mejor para este nuevo trabajo que comienzas!!! La nieve es muy bonita para verla pero cuando conduces hay que ir con mucho cuidado...un besote guapa

    ResponElimina
  2. Ui nena quina por conduir amb neu, i amb gelades també! Quin començament d'any mes mogudet,ara gaudeix del cap de setmana i aprofita per fer el que t'agrada.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Hola. La nieve es bonita para disfrutarla, no para trabajar, te doy toda la razón. Suerte con el nuevo trabajo, que los tiempos que corren es como si te tocara la lotería y nos vemos en KTV SAMPLER yo también participo.
    besos

    ResponElimina
  4. Feliz año nuevo amiga y que delicia, la nieve!!!! aqui nos "freimos" del calor jajajaja

    ResponElimina
  5. Gracias por la visita y es un gusto que podamos coincidir en el reto de Jasmin... ¡aaadiúuu!

    ResponElimina
  6. Déu n'hi do, la setmaneta que has tingut !!!!

    Quina sort trobar feina per a complementar l'altre, me´n alegro moltiiiisim !!

    A veure aquesta setmana, les prediccions no són massa bones ... vigila !!

    Un petonet guapi !

    ResponElimina
  7. A mi el que em fa pànic és el gel, tot i que si neva tampoc agafo el cotxe. Tens sort de poder disposar d'un altre pis ( s'ha de mirar tot del costat positiu). La meteo de pistes ha anunciat un mes de gerne molt mogut o sigui que paciència que a Sort també s'hi deu estar bé
    Ptns

    ResponElimina
  8. ei!! que bo rellegir-te!!!
    no creguis que m'he oblidat de tu, el dia a dia és tan extenuant que no trobo el moment de portar el paquet a casa els teus amics... aviat no et preocupis :-)

    petons

    ResponElimina
  9. Et dono la raó, la neu es bonica per qui no s'ha de moure de casa i a més amb la que va caure...deunidó!!!
    Petonets i molta sort en aquesta feina nova.

    ResponElimina
  10. Que disfrutes mucho de tu nuevo trabajo McKinley y que encuentres tambien tiempo para bloguear. Me encanta visitarte y apreciar las cosas preciosas que haces.Con este frio seguro que tejer debe ser tan lindo. Ya volvere a ver tus mitones terminados.
    Mientras un beso,
    Dolly

    ResponElimina