dissabte, 16 de març del 2013

SETMANA DE DESQUICI I DOUBLE V


------------------------------------------------------------


Aquesta setmana ha estat realment de desquici, perquè hi ha coses que no te les pots treure del cap, i no em refereixo a un repte de ganxet, sino a coses que realment et fan pensar en el títol del  llibre de Milan Kundera  "La insoportable lleugeresa del ser" .

I amb totes aquestes, pensant en que la perseverancia és important, he pogut acabar, encara que de manera molt personalitzada, el meu square DOUBLE V, i aquí  us deixo  la mostra....






I dóno les gràcies a la MARIA DEL MAR   de TEJIENDO EN MI COCINA,  per haver-me otorgat aquest premi que rebo amb molta il.lusió.




I parlant de perseverancia, aquí en teniu una mostra.

 Els terapeutes ocupacionals, treballem per mitjà d'activitats que puguin ser funcionals per a la persona, per tal de restablir una funció o bé treballar per mantenir aquelles capacitats residuals el major temps possible, mantenint així la seva autonomia.

I aquí , us deixo una mostra d' unes "mans" molt perseverants, que aprofitant les seves capacitats residuals treballen en activitats que els hi són gratificants, desviant l'atenció de la malaltia i amb moltes dificultats degut a les seves deficiències. Esperem que puguin mantenir aquestes capacitats molt de temps!




Espero amb optimisme una nova setmana i que sigui bona per tothom!

-------------------------------------------------------------

10 comentaris:

  1. L'insoportable levetat del ser ... aquesta setmana jo també he estat donant-li voltes a aquest tema, patint ... és una pena, però no sempre en som conscients ... però em quedo amb el teu comiat optimista, bona setmana per a tu també !

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Felicitats pel premi i no t'amoines que no en trauras res.
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Te quedó muy bien el square. Felicidades por el premio. Me encantó la reflexión sobre la perseverancia y los beneficios que tiene. Un besote guapa

    ResponElimina
  4. Felicitats pel premi, perdona que no he penjat el premi que em vas otorga, hu tinc penden gracies.Etic una mica liada ala feina y em falta temps.
    M`agrader el square. Bon cap de semana.

    ResponElimina
  5. Llevo tantos dias lejos de mi mundo blogueril y extrañando mis visitas. Muy bonitos tus squares, prometen ser una buena manta.
    Asi que te llamas Silvia. Me gusto su historia y en especial porque te llamas como una de mis hijas.Lo de McKinley pensaba que era tu apellido.
    Un beso y mi afecto de siempre,
    Dolly

    ResponElimina
  6. Que lindo amiga!!! lo conseguiste!! felicidadesssss recibe muchos cariños y animos!!
    Besitos y sigamosss adelante!!

    ResponElimina
  7. Felicitats per tan merescut premi!
    El square t'ha quedat de meravella!
    Bss

    ResponElimina
  8. Hi ha epoques de la vida en que aprondim sobre alguns temes i no se si això ens fa gaire bé, sort que tenim valvulas d'escapament com les nostres aficions.
    El Double V molt xulo!!!
    Una abráçada

    ResponElimina
  9. Que trempada que ets ja amb el Double V acabat i que bé que ens aniran els teus ànims per tenir una bona setmana! Mts ptns!

    ResponElimina
  10. Bon dia Silvia!
    Altre cuadret més per la manta, es molt maco!
    Felicitats també del premi.
    Aquesta María del Mar... es tremenda.
    Una abraçada.

    ResponElimina